KorvOlle Dockan

Isbergsgata 3, 211 19 Malmö

Öppettider:
Måndag – fredag: 07.00 – 19.00
Lördag – söndag: 10.00 – 15.00

E-post: dockan@korvolle.se

I den redan etablerade deli och gott- och bladatbutiken Matfabriken har KorvOlle lagt grillvantarna på hörnan direkt till höger när man kommer in. Denna knutpunkt drivs sedan 15 år tillbaka av Johan och Jessica Hansson som kan vara två av de vänligaste själarna i världen!
Kön är tidvis lång och dess skepnad ändras säkerligen flera gånger under din vistelse då sjok av lunchsugna kollegor i samspel med matfabrikens personal vant glider in och ut ur butiken.
Energin är välkomnande. Johan älskar när det är mycket att göra och hans röst och skratt hörs i bakgrunden från viket hörn av butiken du än har fastnat i.
Vid första anblick kan det se ut som vilken butik som helst, men efter en stund märker man att stället har en viss personlighet. Här hittar du inte bara KorvOlles korvaffär utan massor av prylar och delikatesser från när och fjärran.
När man fått sin korv kan man slå sig ner utomhus eller vid ett av borden längs väggen mittemot stora italienska skafferiet. Här kan man luta sig tillbaka, titta på människor och skåda det organiserade kaos som är lunchrush på Matfabriken.