KorvOlles korvfilosofi

Hotdog, salsiccia, sosisi, 香肠, kolbász, pølse, ဝက်အူချောင်, wurst. Kärt barn har många namn och korven likaså. Under många år har vi funderat över det här med korv, och hur omåttligt populär den är!

De flesta tillbehör passar korven, vem som helst kan tillaga den, och man kan finna den i alla världsdelar. Korven kan vara lång, kort, smal, tjock, skivad, kokt, stekt, grillad, brässerad, hackad, stark, mild, kryddig, rökt, rimmad, kall, varm, och rå. Finns det någon variant man inte kommer på?

Vi samarbetar med flertalet charkuterister och serverar korv från flera länder. Ta en tugga och plötsligt står du på ett torg i Tyskland, i ett slott i Polen, på en bergsknall i Spanien eller i ett industriområde i Ystad.

Vår korv serveras som standard med varm surkål och någon av våra tre såser, KorvOlle mild, KorvOlle senap eller KorvOlle stark. Antingen äter man den med vår krämiga potatissallad, eller i rostat surdegsbröd direkt från bagarn.


Besök KorvOlle
En hel del tankekraft har alltså lagts ner av oss på det här med korv, och dessa tankar gick så långt att vi i mars 2019 rullade in vår första korvvagn inom Ystads kommungräns. Idag kan du besöka KorvOlle på flera olika platser runt om i landet. 

Ett besök hos oss ska vara ditt liv till gagn. En plats där du finner vänskap, korv och roliga evenemang!

Beställ hem KorvOlles korv & tillbehör
Vi har kommit till insikten att det inte är rättvist att hålla KorvOlles korvar inom ett begränsat geografiskt område. Under fliken Postorder finner du KorvOlles utbud av goda korvar från världens alla hörn, noga utvalda tillbehör, konst, kepsar och annat kul!

Driv din egen KorvOlle!
Går du och drömmer om din egen korvOlle-kiosk, läs mer här!

För övrigt så söker vi alltid efter spännande samarbeten, har du en kul idé som du tror skulle passa oss, så är vi idel öra. Maila oss på godkorv@korvolle.se.