Vår Korvfilosofi.

Hotdog, salsiccia, sosisi, 香肠, kolbász, pølse, ဝက်အူချောင်း worst. Kärt barn har många namn och korven likaså.

Under många år har vi funderat över det här med korv, och hur omåttligt populär den är!

De flesta tillbehör passar korven, vem som helst kan tillaga den, och man kan finna den i alla världsdelar. Korven kan vara lång, kort, smal, tjock, skivad, kokt, stekt, grillad, bresserad, hackad, stark, svag, kryddig, svettig, saftig, rökt, rimmad, strimlad, kall, varm, och rå. Finns det någon variant man inte kommer på?

En hel del tankekraft har alltså lagts ner av oss på det här med korv, och dessa tankar gick så långt att vi i mars 2019 rullade in vår första korvvagn inom Ystads kommungräns. Och nu, i skrivande stund har en blivit två!

Vi samarbetar med flertalet charkuterister och serverar korv från flera länder. Ta en tugga och plötsligt står du på ett torg i Tyskland, i ett slott i Polen, på en bergsknall i Spanien eller i ett industriområde i Ystad.

Vår korv serveras som standard med varm surkål och någon av våra tre såser, KorvOlle mild, KorvOlle senap eller KorvOlle stark. Antingen äter man den med vår krämiga potatissallad, eller i rostat surdegsbröd direkt från bagarn.

Ett besök hos oss ska vara ditt liv till gagn. En plats där du finner vänskap, korv och roliga evenemang!


Korvolles Postorder

Vi har kommit till insikten att det inte är rättvist att hålla KorvOlles korvar inom ett begränsat geografiskt område. Folk från öst till väst, kors och tvärs bör också ha sin del av korven! Därför kan vi nu, efter långt och idogt arbete, stolt presentera ”KorvOlles Postorder”!

Korvar och tillbehör skickas i en låda med återvinningsbara kylklampar som gör att korvarna kommer fram till dig i en perfekt temperatur. I webbshopen, under fliken ”Postorder” finner du utbudet av goda korvar från världens alla hörn, noga utvalda tillbehör, konst, kepsar och annat kul!

Saknar du något i Affären? Har du någon särskild önskan på vad vi bör sälja? Maila oss!  godkorv@korvolle.se


Jobba med oss

Går du och drömmer om din egen korvOlle-kiosk, maila oss!  korvkompis@korvolle.se

För övrigt så söker vi alltid efter spännande samarbeten, har du en kul idé som du tror skulle passa oss, så är vi idel öra.