Jobba hos KorvOlleÄr det Du som har nyckeln till nästa KorvOlle?

KorvOlle växer så det knakar, kön ringlar sig lång i Ystad och varje dag skickas postorderpaket ut i hela långa landet. Vi har kommit till insikt att det inte är rättvist att hålla KorvOlles kiosker begränsade till en stad, utan tar nu steget och öppnar upp fler kiosker på olika platser. Går du och drömmer om din egen KorvOlle-kiosk? Läs då vidare!

Vem är KorvOlle?

Frågan på allas läppar, vem är denna beryktade KorvOlle? Det är det ingen som riktigt vet… Vad vi vet är att det handlar om korv i alla dess former och smaker. KorvOlle samarbetar med flertalet charkuterister för att fylla menyn med smakrika korvar av hög kvalité. Korvarna serveras med varm surkål och någon av våra tre såser; KorvOlle mild, KorvOlle senap eller KorvOlle stark. Ät den ihop med vår krämiga potatissallad, eller i rostat surdegsbröd direkt från bagaren. Kalaset toppas med några av våra egna tillbehör; BoostOn eller smaksatt rostad lök. Ett besök hos KorvOlle är något både du och dina smaklökar sent ska glömma. Så... för att svara på frågan är KorvOlle mer av en rörelse snarare än en person.


Vi söker dig som...

Vi letar efter en social och korvälskande person som kan driva vårt nytillskott till korvkiosk i Malmö. Kanske har du funderat på att driva eget inom matbranschen? Det finns många korvälskare i vårt avlånga land och vi kommer under den närmsta tiden att utöka vår verksamhet och öppna nya korvkiosker.


Vad innebär jobbet?

Vi söker sig som brinner för utvecklingspotential, som genom dina tidigare erfarenheter och din analytiska förmåga har lätt att identifiera arbetsflöden och smidiga lösningar. Du ska ha lätt för att uttrycka dina åsikter och bolla idéer med teamet internt, samt brinna för service och det externa kundmötet. Du ska vara en mycket driven person som är sugen på att delvis driva din egen verksamhet.


Som korvkompis hos KorvOlle får du ta mycket eget ansvar och skapa din egen unika mötesplats. Vi vill att KorvOlle ska vara en plats där både du och kunderna vill hänga. Givetvis är det ett stort plus om du älskar korv mer än livet självt - då har du minst en sak gemensamt med alla våra kunder!


Vi värderar högt dina personliga och sociala kvaliteter då vi värderar relationen med våra fantastiska korvälskare och besökare mycket högt.


Kvalifikationer för tjänsten Vi söker dig som tidigare arbetat med människor, kundmöten eller service. Vi tror att du är en person som har erfarenhet av att driva egna projekt eller som har arbetat med försäljning på ett eller annat sätt. Du ska dela vår passion för mat i allmänhet och vår korvfilosofi i synnerhet – Att skapa en plats där du finner vänskap, korv och roliga evenemang!


Krav för tjänsten:

- B-körkort

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom livsmedelshantering

Praktisk info:

Typ av tjänst: Projektanställning, med chans till övergång som egenföretagare.


Lön: Fast månadslön

Ort: Malmö

Kontakta oss på korvkompis@korvolle.se vid eventuella frågor.


Vänta inte med att söka!

Ansök till tjänsten som KorvKompis genom att skicka ditt CV och en videohälsning på max 2 minuter till korvkompis@korvolle.se I videon vill vi att du besvarar frågan: Varför vill du arbeta i KorvOlles nya kiosk?


Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden. Sök tjänsten senast 30 maj 2021.


Vi ser framemot att ta del av din ansökan!


/K.O